Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering

Ben je ondernemer en heb je bedrijfsfinanciering nodig? Dan zijn er verschillende financieringsmogelijkheden. Ventus Advies kan je inzicht geven in alle deze mogelijkheden en vindt voor jou de best passende financiering. 

Wat is bedrijfsfinanciering?
Bedrijfsfinanciering maakt het voor je mogelijk om zakelijke uitgaven te bekostigen. Daarmee kan jij als ondernemer groeien, je betalingsverplichtingen voldoen of investeringen doen.

Bijvoorbeeld met je producten of diensten, maar ook in personeel of je kantoorpand. Voor startende ondernemers is een financiering interessant omdat zij in de beginfase niet altijd voldoende eigen middelen tot hun beschikking hebben. Maar ook voor ondernemers die al wat langer bezig zijn, kan een bedrijfsfinanciering helpen om een nieuwe investering te kunnen doen. Het financieren van werkkapitaal door middel van een bedrijfsfinanciering gebeurt ook veel. Op die manier kun je op korte termijn je betalingsverplichtingen voldoen.

JOUW GESPREKSPARTNER VOOR HET REALISEREN VAN EEN BEDRIJFSFINANCIERING

Welke financiering past bij mij?

Er zijn veel soorten bedrijfsfinanciering. Vaak kiezen ondernemers ervoor om als eerste naar hun eigen huisbank te gaan. Na een eventuele afwijzing op hun aanvraag kan het dan lastig zijn om verder te kijken. Wanneer de bank wel een aanbod doet, is het voor de ondernemer niet altijd duidelijk of dit een gunstig aanbod is. Welke bedrijfsfinanciering het beste bij je past, is afhankelijk van je financieringsbehoefte. Het is belangrijk om goed in kaart te hebben hoeveel geld je nodig hebt, waarvoor je het wil gebruiken en wanneer je het nodig hebt. Op die manier kun je er sneller achter komen welke vorm bij je past.

Bedrijfsfinanciering via Ventus Advies

Als ondernemer wil jij datgene doen waar je goed in bent. Of je nou een eigen woonwinkel, een schildersbedrijf of een verloskundigenpraktijk hebt. Het regelen van een bedrijfsfinanciering behoort niet tot je dagelijkse takenpakket. Niet zo gek dus als je geen idee hebt wat je mogelijkheden zijn en hoe je het regelt. Gelukkig kan Ventus Advies je erbij helpen. Als ervaren financieringsadviseur maak ik, Gerrit van ’t Veen, de financiële wereld overzichtelijk voor je. Met een kritische en onafhankelijke blik adviseer ik je over een geschikte financiering. Hierbij neem ik het gehele proces, van aanvraag tot afhandeling, voor je uit handen.

Klantervaring

Om je inzicht te geven in de mogelijkheden die je bij ons hebt, delen we graag het verhaal van een van onze klanten:
“Via een zakenrelatie kwamen wij in contact met Ventus Advies. Ventus Advies heeft ons snel geholpen met het verkrijgen van financiering voor het door ons gekochte onroerend goed. Ventus Advies wist meerdere aanbiedingen uit de markt te halen en op basis hiervan konden wij kiezen voor het meest passende aanbod in de markt. Mede op basis van het advies van Gerrit hebben wij uiteindelijk niet gekozen voor de goedkoopste geldverstrekker, maar voor een gelverstrekker die ons betere voorwaarden qua zekerheden en aflossing heeft aangeboden.”

Ontdek je mogelijkheden

Snel inzicht krijgen in je mogelijkheden voor een bedrijfsfinanciering? Vul dan onze handige financieringstool in waarmee in je in slechts 2 minuten erachter komt wat je mogelijkheden zijn. Liever direct persoonlijk contact?

Contact opnemen

Benieuwd wat Ventus Advies voor jou kan betekenen? Plan een eerste kennismaking in.

    Ik ga akkoord met de voorwaarden van Ventus Advies.