Werkwijze & Tarieven

In 5 stappen naar passend advies

Onze werkwijze

Met Ventus Advies ligt de financiering van jouw onderneming of vastgoedbelegging binnen handbereik. Maar ook als je alleen strategisch advies wilt, staat Ventus Advies voor je klaar met onafhankelijk en helder advies.

Stap 1

Kennismaking en oriëntatie

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw vraagstuk om een goed beeld te krijgen van je wensen, strategie, onderneming en financiële situatie. In dit eerste gesprek geef ik aan hoe het traject eruit gaat zien.
Stap 2

Inventarisatie

Na de kennismaking inventariseer ik welke mogelijkheden haalbaar voor je zijn en welke stappen slim zijn om te zetten. Ik denk na over de mogelijkheden die ik zie, bepaal een strategie en breng in beeld hoe mijn advies eruit gaat zien.
Stap 3

Persoonlijk advies of plan

Op basis van onze kennismaking en de inventarisatie, geef ik je persoonlijk advies of stel ik een plan van aanpak op. Het advies of plan van aanpak geeft de complexiteit van jouw vraagstuk weer en geeft aan welke stappen gezet kunnen worden om jouw wensen te realiseren.
Stap 4

Bemiddeling, begeleiding en afhandeling

De informatievoorziening richting geldverstrekkers neemt Ventus Advies volledig voor je uit handen in een financieringstraject. Ik help je ook om de beste aanbieding te kiezen. Bij een strategietraject werken we intensief samen om een visie op de toekomst te ontwikkelen met als doel een door jou gekozen oplossing te realiseren.
Stap 5

Nazorg

Ook na het afsluiten van het traject kun je rekenen op mijn advies en begeleiding. Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Ventus Advies staat als sparringpartner voor je klaar.

Bekijk onze tarieven

Ventus Advies maakt strategie- en financieringsadvies laagdrempelig met eerlijke en transparante tarieven.

Strategie

Financiering

Financiering ≥ 1.000k

In overleg, vanaf EUR 5.000,- excl. Btw

Maatwerk

In overleg

Benieuwd hoe je meer geld kunt verdienen met je onderneming?

Ervaringen

“Afgelopen jaar ben ik gestart met mijn onderneming in de dienstverlening. Ventus Advies heeft mij geholpen met het opstellen van een ondernemingsplan en de hierin te maken strategische keuzes. Door de goede vragen en feedback van Gerrit heb ik voor mijzelf duidelijk gekregen hoe ik de start van mijn onderneming ging vormgeven, welke stappen ik hierin te zetten had en welke keuzes ik voor mezelf kon maken. Het fijne is dat Gerrit niet voor mij de keuzes maakt, maar mijzelf aan het denken heeft gezet en mij zelf de keuzes liet maken. Daarbij had Gerrit een gestructureerde aanpak bedacht voor mijn strategiebepaling.” 

- Zorgverlener

Contact opnemen

Hulp nodig bij het verhelderen van je strategie of het verbeteren van je financieringsstructuur? Neem contact op voor het maken van een afspraak.

    Ik ga akkoord met de voorwaarden van Ventus Advies.