Financiering

Een financiering kan je gebruiken voor verschillende doeleinden. Misschien wil je een bedrijfspand kopen of heb je werkkapitaal nodig om jouw plannen te financieren. Het kan ook zijn dat je geld nodig hebt voor de aankoop van te verhuren onroerend goed. Ventus Advies legt voor jou de link tussen jouw financieringsbehoefte en een geschikte geldverstrekker. Ventus Advies is aangesloten bij het keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB. Dit keurmerk ziet erop toe dat Ventus Advies haar werkzaamheden professioneel, zorgvuldig en transparant uitvoert.

Ventus Advies verbetert jouw financieringsstructuur

Vergroot je kansen

Met een financieringsadviseur vergroot je jouw kansen op een financiering. Dat heeft te maken met de expertise en het netwerk van de adviseur. Voor ondernemers kan het lastig zijn om een selectie te maken tussen verschillende aanbieders. Daarbij hebben ondernemers vaak eerst contact met hun eigen huisbank. Het komt voor dat ondernemers er met hun eigen bank niet uitkomen. Wanneer de huisbank wel een aanbod doet, is het voor de ondernemer lastig in te schatten of dit een gunstig aanbod is. Ventus Advies legt voor jou meerdere aanbiedingen naast elkaar en vindt de financiering met de beste voorwaarden die past bij jouw onderneming.

Contact opnemen

Hulp nodig bij het verkrijgen van een financiering of het verbeteren van je financieringsvoorwaarden? Neem contact op voor het maken van een afspraak.

    Ik ga akkoord met de voorwaarden van Ventus Advies.