Ventus Advies

Over Ventus Advies

Ventus Advies is een adviesbureau in Elburg dat ondernemers, vastgoedbeleggers en opdrachtgevers ondersteunt bij het maken van keuzes op het gebied van strategie en financiering. Oprichter en eigenaar Gerrit van ’t Veen is een onafhankelijk adviseur met expertise op het gebied van strategie- en financieringsvraagstukken en met meer dan 15 jaar ervaring in de markt.

De afronding van zijn opleiding tot Register Controller aan Nyenrode Business Universiteit leidde in 2018 tot een eigen adviesbureau. Met Ventus Advies helpt hij ondernemers en vastgoedbeleggers hun strategie te verhelderen en hun financieringsstructuur te verbeteren. Ook vereenvoudigt hij de steeds onoverzichtelijkere financieringsmarkt voor ondernemers en vastgoedbeleggers, door financieringstrajecten uit handen te nemen.

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Breed netwerk

Een uitgebreid netwerk van relevante geldverstrekkers, accountantskantoren, makelaars, juristen en hypotheekverstrekkers maakt dat Ventus Advies veel kan betekenen voor ondernemers. Financieringstrajecten verlopen efficiënt en vlot doordat Ventus Advies warme contacten en korte lijntjes heeft met belangrijke aanbieders in de financieringsmarkt. Het adviesbureau is goed op de hoogte van de selectiecriteria van geldverstrekkers, weet hoe ze werken en kan hierdoor snel schakelen.

Voor opdrachtgevers

Naast strategie- en financieringstrajecten is Gerrit van ’t Veen ook actief als adviseur, trainer en coach voor diverse opdrachtgevers. Als finance professional en Register Controller (RC EMFC) heeft hij veel ervaring op het gebied van complexe financiële -, strategische - en managementvraagstukken, bijvoorbeeld als het gaat om bedrijfsovernames. Als adviseur is Gerrit verbonden aan Auxilium Adviesgroep en als trainer en coach is hij onder andere actief voor Nyenrode Business Universiteit.

Contact opnemen

Benieuwd wat Ventus Advies voor jou kan betekenen? Plan een kennismaking in.

    Ik ga akkoord met de voorwaarden van Ventus Advies.